Sera/Diner

ANTI-PASTI
PANE
Focaccia met olijfolie, balsamico, knoflooksaus en tapenade5,5
Focaccia met olijfolie, balsamico, knoflooksaus en tapenade5,5
OLIVA
Huisgemarineerde knoflookolijven5
Huisgemarineerde knoflookolijven5
CARPACCIO
Carpaccio van gerookte ribeye met truffelmayonaise, kappertjes, mix van pitten, Parmezaanse kaas en rucola12,5
Carpaccio van gerookte ribeye met truffelmayonaise, kappertjes, mix van pitten, Parmezaanse kaas en rucola12,5
VITELLO TONNATO
Kalfsmuis, tonijnmayonaise, gefrituurde kappertjes, zongedroogde tomaat, rode ui en rucola12,5
Kalfsmuis, tonijnmayonaise, gefrituurde kappertjes, zongedroogde tomaat, rode ui en rucola12,5
BURRATA
Burrata met gekarameliseerde pompoen, chili-honing, pompoenpitten en rucola11,5
Burrata met gekarameliseerde pompoen, chili-honing, pompoenpitten en rucola11,5
BEN'S BELLISIMO
Langzaam gegaarde varkenswang, paddenstoelensalsa, gedroogde tomaat en groene kruidenolie12
Langzaam gegaarde varkenswang, paddenstoelensalsa, gedroogde tomaat en groene kruidenolie12
RAVIOLI REALI
Twee deegkussentjes gevuld met koningskrab, gebrande vanilleboter en huisgemaakte bisque12
Twee deegkussentjes gevuld met koningskrab, gebrande vanilleboter en huisgemaakte bisque12
DUO DI SALMONE
Duo van gekonfijte en gerookte zalm met rucola en een crème van peer13
Duo van gekonfijte en gerookte zalm met rucola en een crème van peer13
ANTI PASTI MISTI
Een wisselende proeverij, samengesteld door onze chef, met vlees, vis en vegetarische gerechtjes (vanaf 2 personen)14 p.p.
Een wisselende proeverij, samengesteld door onze chef, met vlees, vis en vegetarische gerechtjes (vanaf 2 personen)14 p.p.
INSALATA
INSALATA FORMAGGIO DI CAPRA
Salade met geitenkaas, vijgen, gekarameliseerde walnoot, paddenstoelen en cranberry-dressingPICCOLO 11,7 | MEDIO 16
Salade met geitenkaas, vijgen, gekarameliseerde walnoot, paddenstoelen en cranberry-dressingPICCOLO 11,7 | MEDIO 16
Geserveerd met focaccia
ZUPPA
POMODORI
Toscaanse tomatensoep met sour cream en pesto6
Toscaanse tomatensoep met sour cream en pesto6
ZUPPA DI BASILICO E AGLIO
Romige soep van basilicum en knoflook, uitgebakken spekjes, Parmezaanse kaas en huisgemaakte croutons8
Romige soep van basilicum en knoflook, uitgebakken spekjes, Parmezaanse kaas en huisgemaakte croutons8
CARNE/PESCE
Bij onze vlees en visgerechten kun je verschillende garnituren bestellen, check de bijgerechten!
CARDE DI PETTO
Sukade, 24 uur gegaard in huisgemaakte tomatensaus met pangritata (knapperig broodkruim) lekker met risotto!23
Sukade, 24 uur gegaard in huisgemaakte tomatensaus met pangritata (knapperig broodkruim) lekker met risotto!23
FILETTO DI IPPOGLOSSO
In roomboter gebakken heilbotfilet met winterse antiboise24
In roomboter gebakken heilbotfilet met winterse antiboise24
STUFATO DI GAMBERI E PESCE
Pannetje met grote gamba's en witvis afgeblust met witte wijn en bisque met Parmezaanse kaas en peterselie24
Pannetje met grote gamba's en witvis afgeblust met witte wijn en bisque met Parmezaanse kaas en peterselie24
POLLO GIALLO
Maishoen met jus van knoflook en ui, met kappertjes en dille, geserveerd met een knapperige huid23,5
Maishoen met jus van knoflook en ui, met kappertjes en dille, geserveerd met een knapperige huid23,5
NOVI'S STEAK
Entrecôte gebakken in eigen vet, geserveerd met een kaarsje van gebrande boter26
Entrecôte gebakken in eigen vet, geserveerd met een kaarsje van gebrande boter26
BISTECCA
Tournedos geserveerd met knoflook-tijm-kalfsjus28
Tournedos geserveerd met knoflook-tijm-kalfsjus28
BIJGERECHTEN
FRIET
Met mayonaise3,5
Met mayonaise3,5
ZOETE AARDAPPELFRIET
Met truffelmayonaise5
Met truffelmayonaise5
PASTA
met olijfolie en knoflook5,5
met olijfolie en knoflook5,5
Risotto
Van ui, knoflook en bouillon5,5
Van ui, knoflook en bouillon5,5
SPINAZIESALADE
met spekjes, ei en pittenmix. Wil je de salade vegetarisch? Vraag het ons!4
met spekjes, ei en pittenmix. Wil je de salade vegetarisch? Vraag het ons!4
ONS VIAGGIO MENU
GUSTO DELLO CHEF
Laat je in drie gangen verrassen door de smaak van onze chef (v.a. 2 personen)40 p.p
Laat je in drie gangen verrassen door de smaak van onze chef (v.a. 2 personen)40 p.p
PASTA
SPAGHETTI CARBONARA A LA NOVI
Pancetta (spek), ei, Parmezaanse kaas, room en oreganoPICCOLO 11,7 | MEDIO 17
Pancetta (spek), ei, Parmezaanse kaas, room en oreganoPICCOLO 11,7 | MEDIO 17
PENNE POLLO
Kip, romige pestosaus en gebakken groentenPICCOLO 11,7 | MEDIO 17
Kip, romige pestosaus en gebakken groentenPICCOLO 11,7 | MEDIO 17
SPAGHETTI AGLIO E OLIO
Knoflook, olijfolie, rode peper, peterselie en Parmezaanse kaasPICCOLO 11 | MEDIO 15
Knoflook, olijfolie, rode peper, peterselie en Parmezaanse kaasPICCOLO 11 | MEDIO 15
PENNE PROSCIUTTO
Prosciutto, pesto met zongedroogde tomaat en basilicum met doperwten en pittenPICCOLO 11,7 | MEDIO 17
Prosciutto, pesto met zongedroogde tomaat en basilicum met doperwten en pittenPICCOLO 11,7 | MEDIO 17
TAGLIATELLE BURRATA
Tomatensaus, cherrytomaat en burrata (deze pasta kan door de burrata als lauwwarm worden ervaren)PICCOLO 12 | MEDIO 17,5
Tomatensaus, cherrytomaat en burrata (deze pasta kan door de burrata als lauwwarm worden ervaren)PICCOLO 12 | MEDIO 17,5
TAGLIATELLE SALMONE
Gerookte zalm, spinazie in roomsaus met een scheutje witte wijnPICCOLO 12 | MEDIO 17,5
Gerookte zalm, spinazie in roomsaus met een scheutje witte wijnPICCOLO 12 | MEDIO 17,5
TAGLIATELLE A LA ZOZZONA
Tomatensaus met knoflook, venkelgehakt, pancetta (spek), zwarte peper en Parmezaanse kaasPICCOLO 11,7 | MEDIO 17
Tomatensaus met knoflook, venkelgehakt, pancetta (spek), zwarte peper en Parmezaanse kaasPICCOLO 11,7 | MEDIO 17
SPAGHETTI ALFREDO
Gebakken gamba's in een roomsaus met knoflook, chilivlokken en Parmezaanse kaasPICCOLO 12 | MEDIO 17,5
Gebakken gamba's in een roomsaus met knoflook, chilivlokken en Parmezaanse kaasPICCOLO 12 | MEDIO 17,5
RISOTTO STUFATO
Risotto met ui, knoflook, bouillon en stoofvleesPICCOLO 13 | MEDIO 19
Risotto met ui, knoflook, bouillon en stoofvleesPICCOLO 13 | MEDIO 19
TAGLIATELLE BISTECCA
Aglio e olio met diamanthaas, spinazie, champignon, paprika en uiPICCOLO 13 | MEDIO 19
Aglio e olio met diamanthaas, spinazie, champignon, paprika en uiPICCOLO 13 | MEDIO 19
RAVIOLI FORMAGGIO DI CAPRA
Deegkussentjes gevuld met geitenkaas in knapperige chili-olie met rozemarijn-, mandarijn- en sinaasappelsaus, pompoenpitten en ruzolaPICCOLO 13 | MEDIO 19
Deegkussentjes gevuld met geitenkaas in knapperige chili-olie met rozemarijn-, mandarijn- en sinaasappelsaus, pompoenpitten en ruzolaPICCOLO 13 | MEDIO 19
LASAGNA CLASSICO
Bolognesesaus, bechamel en mozzarellaPICCOLO 13 | MEDIO 19
Bolognesesaus, bechamel en mozzarellaPICCOLO 13 | MEDIO 19
DOLCI
DAME NOIR
Twee bollen Italiaans chocolade-ijs met warme vanillesaus7
Twee bollen Italiaans chocolade-ijs met warme vanillesaus7
TIRAMISÙ
Huisgemaakt, volgens traditioneel Italiaans recept7
Huisgemaakt, volgens traditioneel Italiaans recept7
TORTA DI CAROTE
Huisgemaakte wortelcake met een bolletje kaneelijs en warme vanillesaus8,5
Huisgemaakte wortelcake met een bolletje kaneelijs en warme vanillesaus8,5
SCROPPINO
Citroensorbetijs, prosecco en vodka7,5
Citroensorbetijs, prosecco en vodka7,5
CHEESECAKE FRUTTI BLU
Huisgemaakte blauwe bessencheesecake met een bodem van roomboterkoek, met meringue7
Huisgemaakte blauwe bessencheesecake met een bodem van roomboterkoek, met meringue7
BAMBINI
Voor de kleintjes
POMODORI
Tomatensoepje4
Tomatensoepje4
PASTA
Kies een van de piccolo pasta’s
Kies een van de piccolo pasta’s
PANNENKOEK MET...
Stroop en poedersuiker4,5
Stroop en poedersuiker4,5
FRIETJES MET…
Kroket of frikandel en mayonaise6,5
Kroket of frikandel en mayonaise6,5
SCHATKISTJE
Ijsje met een klein cadeautje3,5
Ijsje met een klein cadeautje3,5